20 maart 2007

DE BENIEUWDE RONSENAAR (105)


JEAN-MARIE VANDENDRIESSCHE AAN SANERING TOE NA LEEGLOOP BESTUUR

Volgens voorzitter Jean-Marie Vandendriessche is SK Ronse nu bezig aan de sanering. Dat meldt onze doorgewinterde collega Roger Marlier vandaag in Het Nieuwsblad.

Volgend seizoen krijgt de herstructurering voorrang. Na het ontslag enkele weken geleden van voorzitter André Deruyver en sportief manager Yves Vancoppenolle hebben ook ondervoorzitter Serge Crucke en dokter Dekelver intussen hun ontslag ingediend.

Zo te zien zal volgend seizoen ook de bestuursploeg opvallend van uitzicht veranderen. Als de ploeg zakt naar derde klasse, zal de kern ook ingrijpend veranderen. Sportief manager Jean De Baets voert gesprekken met een drietal Belgische spelers.

La Réunion...in Ronse

Voorzitter Jean-Marie Vandendriessche staat dan ook voor een zware opdracht. Onlangs nog zorgde de aanwezigheid van de spelersmanager Pietro Allatta op de Ronsese tribune voor de nodige commotie en leidden de (overhaaste) speculaties van trainer Thierry Lootens daaromtrent tot diens ontslag.

Betrouwbare bronnen in de coulissen leren De Benieuwde Ronsenaar echter dat Pietro Allatta… hier gewoon ’s als gast langs kwam nadat hij op La Réunion in contact was gekomen met Ronsies vrouwelijk schoon en gezelschap dat daar toevallig in de buurt van zijn villa van de zon in de Indische Oceaan genoot. Sous le soleil exactement...pas n'importe où, juste en dessous.

Dat Pietro Allatta hier overigens een zitje kreeg aangeboden met de kaart... van (de vrouw van) een bestuurslid wijst er maar op dat Jean-Marie Vandendriessche nog een lange weg heeft te gaan om een zekere ‘normenvervaging’ uit de club te walsen…

Voorzitter Jean-Marie Vandendriessche meent het bijzonder goed met SK. Hij verdient eenieders steun om SK Ronse met vereende krachten weer op het goede spoor te krijgen.

HET BESTUUR VAN SK RONSE
OOGT VOORTAAN ALS VOLGT:

Beheerraad

Voorzitter: Jean-Marie Vandendriessche

Leden:

Benoît Cambier
Patrick De Dobbeleer
Michel Denys
Luc Vancauwenberghe

Voorzitter BusinessClub: Ronnie Lauwerier

Voorzitter Jeugdbestuur: Danny Van Heuverswyn


Dagelijks Bestuur

Voorzitter Benoît Cambier