05 mei 2008

DE BENIEUWDE RONSENAAR


TUUPE
VUIR
JURGEN
KAMPIOEN.

SPORTIEVE
EER
VOOR
JURGEN
SPILEERS

MEMORIAL
OP 24 MEI
JURGEN NET VOOR ZIJN HEENGAAN:

'ZEKER WETEN DIT SEIZOEN SPELEN WE KAMPIOEN'.


Met een overtuigende 1-4 in de uitmatch tegen Torhout komt KSK op één punt van de titel. Zonder het vel van de beer te verkopen eer hij geschoten is, werd zaterdagavond met spetterende ambiance van de Gevuigoode Mandolienen in de kantine een voorsmaakje geproefd van wat het worden zal als voorzitter Jean-Marie Vandendriessche en manager Jean De Baets straks inderdaad het wonder van de come back naar tweede waar maken met hun team.

Foto’s en info over de zaterdagambiance op de site van KSK (www.ksk-ronse.be/)

De titel waren alvast een prachtig postuum sportief eerbetoon van zijn ploegmaats aan Jurgen Spileers. Net voor hij verongelukte, zo meldt ons vandaag zijn meter, zei Jurgen nog vastberaden:

‘Zeker weten, we dit seizoen spelen we kampioen.

Acht maanden na zijn tragisch ongeval is de pijn voor allen die Jurgen gekend hebben nog niet verwerkt. Regelmatig krijgen zijn mama en papa zijn speelmakkers van Sk over de vloer. Zijn vrienden staan er ook op om vanaf nu hem jaarlijks eer te betuigen. Op 24 mei organiseren ze daarom op de terreinen van SK Ronse de :

MEMORIAL LUC DERAEDT & JURGEN SPILEERS

Het verdriet om Jurgen wordt aldus een mooie sportieve en kameraadschappelijke vreugde om de titel die Jurgen mee met het team wou veroveren.

Tuupe vuir Jurgen den titoo.

PRAKTISCHE INFO

Een organisatie van VFM Kern Ronse over vier minivoetbalpleinen op de terreinen van SK Ronse. Dit jaar in nauwe samenwerking met de vrienden van wijlen Jurgen Spileers.

Er wordt gemikt op maximum 24 ploegen in vier reeksen. Voorronde, kwartfinales, halve finales, finale. Aftrap om 9.00 uur, finale 18.30 uur. Wedstrijden van 2 x 13 minuten, finale 4 x 10 minuten .

Inschrijving 60 euro per ploeg. Inclusief verzekering, aandenken voor elke ploeg en waardevolle prijzen voor de finalisten.

Meer info: Nadine: 0499/145022, Arnold :055/213088, Johan : 055/216731, Lieven: 0476/661072, Rudy : 0472/293106)