22 maart 2009

DE BENIEUWDE RONSENAAR

OP WITTEBROODSTOUR IN FIERTELKOETS?
GUNTHER GAAT TROUWEN
OP VOORAVOND VERKIEZINGEN


Voorlopig zit hij nog niet in de miserie, zoals bijvoorbeeld zijn collega schepen van Afval Agnes Van Crombrugge die dezer dagen te kampen krijgt met een steeds maar aanzwellende en zo te zien en te horen nu niet meer te stuiten golf van ongenoegen bij de Ronsese bevolking over het nieuwe containerbetalingssysteem.

Het belet niet dat Gunther Deriemaker binnenkort gaat trouwen. Zo vernemen we bij wijze van ‘people scoop in alle exclusiviteit ’ op basis van een informatie…uit de eerste hand. Meer bepaald van diegene die ze zelf gaat vragen aan zijn vriendin.

De Eerste Schepen van Ronse, ondermeer bevoegd voor feestelijkheden, gunt er dus eentje (een feestje) voor zijn bruid en voor zichzelf op vrijdag 5 juni aanstaande. Dat is dus welgeteld twee dagen voor de Vlaamse en Europese verkiezingen.

Of we de jonge bruidegom en zijn gade op de Fiertel ook in de bruidskoets rondom Ronse te zien krijgen, is ons niet bekend.

Zaterdagavond werden ons alvast wel informele ontmoetingen gesignaleerd tussen Deken Tjoen en de socialistische politicus in de coulissen van de prachtige nieuwe Samoerai-stek in het TID.

Ees dat nie schuune?