22 april 2011

TUUPE VUIR RONSE

HEADPHONE HOUDT VAN RONSE
ONTDEK HUN KNAPPE CLIP
RECHT UIT HET MUZIEKBOS
.
De groep Headphone kiest voor zijn nieuwste opname 'Woods' Ronse en het Muziekbos als locatie. Niet toevallig: Nico Steenkiste, één van de bandleden woont al enkele jaren in Ronse en gaat helemaal mee in de Renaixance van deze Stad met Uitzicht

Headphone als band bestaat uit Ian Marien (die in Mater woont) en Nico Steenkiste (links op de foto) een nieuwe en naar eigen zeggen 'trotse Ronsenaar'.

Headphone tekende in 2008 voor het album 'Ghostwriter' met daarop liefst twee 'Studio Brussel De Afrekening' hits (één number éen hit en een nr 2!): 'Ghostwriter' en 'She's electric'.

Hun eerste album deed het erg goed en de groep tourde al intensief door België en Nederland. De nieuwe single 'Woods' hierboven stijgt in 'De Afrekening' van Studio Brussel zonet van 26 naar 18 (en dit pas na 2 weken).

Het nieuwe album van Headphone verschijnt in september . Misschien een tip als special guests voor 'Ronse Op Scene' deze zomer? Dit ter attentie van Peter Dhooghe, onze eigen succesvolle Ronsese Herman Schuermans.

De nieuwe single 'Woods' hierboven wordt momenteel volop gedraaid op Studio Brussel en is gratis te downloaden op de website van Headphone. Ik laat u alvast in primeur graag meegenieten van muziek én beeld. We duimen tuupe voor het uitzicht van Headphone op megasucces.

Hoe schuune da Ronse tooch kan zoan.