20 mei 2008

DE BENIEUWDE RONSENAAREXCLUSIEF BERICHT

LIONS RONSE VESTIGEN ZICH

IN HET HART VAN HET OUDE RONSESE VRIJE

MEEGAAN IN HET VERHAAL VAN DE RENAIXANCE


Uit doorgaans welingelichte bron vernemen we dat Lions Ronse zich vestigt in de voormalige zaak Textiel Van Brakel, in de Priesterstraat pal aan de Sint-Hermeskerk. Door de verwerving van dit gebouw in het hart van de stad gaat Lions Ronse voluit mee in het verhaal van de Renaixance.

Een en ander heeft te maken met de verkoop van eigendommen en de navenante concentratie van sociale activiteiten die Lions Ronse ondersteunt. Meer bepaald de verkoop van 'Le Clair Logis' in Rozenaken.

Het mooie aan dit verhaal is dat Lions Ronse met de verwerving van dit gebouw onderdak zal kunnen verlenen aan sociale werken zoals bijvoorbeeld 'De Vrolijke Kring' waarvoor nu elders huur wordt betaald.

Dit is dus ronduit Lions op zijn best. Tuupe vuir Ronse. Ook voor de niet noodzakelijk ‘betere tweeverdieners’.

Voorzitters Tom Van Damme en inkomend voorzitter Michel Vandenabeele en Lions Ronse tekenen hiermee voor een nieuwe Ronsese toekomst. We wensen hen daar alle succes bij.

Eerder al vestigde ook het belangijk kantoor van Ernst & Young zich wat verderop op het gelijkvloers van het nieuwe appartementsgebouw op de hoek van de Priesterstraat en het Mouroitplein.