15 april 2008

BEAU MONDE

'ESCAPE' BOVENOP DE KWAREMONT:

EEN UNIEKE OASE VAN GROEN EN KUNST

De Open Beeldentuin in de prachtige bucolische hovingen van Beukenhof-Phoenix Galleries bovenop de Kwaremont kreeg de afgelopen jaren zeer verdiend al meerdere malen de paginavullende honneurs op de kunstbladzijde van Dirk Martens in De Standaard .

Tienduizenden bezoekers uit binnen-en buitenland hebben inmiddels al de weg naar de jaarlijkse indrukwekkende ‘Sculptour’, met veel zorg opgebouwd door Piet & Lieve Willequet, ontdekt.

Ook de duizenden deelnemers van de Omloop Kluisbergen maakten al een kunstig ommetje langs deze unieke oase van groen en kunst op de mooiste glooiingen van de Kwaremont.

Piet en Lieve Willequet bieden aldus al jaren honderden binnen- en buitenlandse artiesten de kans hun werk te tonen in een voor Vlaanderen uniek kader.

‘Escape’ is de naam van de Sculptour 2008. Openingscocktail op donderdag 1 mei van 13 tot 19 uur.Muzikale begeleiding door ‘Lemchech’ Jazz Oriëntal & Shabi.

Sculptour 2008 is open van 3 mei tot 21 september. Zaterdag, zondag en feestdagen van 14 u tot 19 uur en na afspraak. Toegang: 5 euro. Kinderen tot 10 jaar gratis. Greoepen vanaf 12 personen: 4 euro.

Als smaakmakers geven we hier hierboven:
Sculptour Outside: ‘Tegenvoeters’ van Gertjan Evenhuis.
Sculptour inside: ‘Keith Richards met palmboom’. Karl Meersman.

Meer info: Natuur & Sculptuur vzw
Beukenhof-Phoenix Galleries
Ronde van Vlaanderenstraat 9
9690 Kluisbergen
055-38 83 87 en 0472-454669
info@beukenhof.com
www.beukenhof.com