26 juni 2007

DE BENIEUWDE RONSENAAR (123)

BRUULCONCERTEN: HET HELE PROGRAMMA

START VOLGENDE WEEK VRIJDAG 6 JULI:

BRUUL FOR KIDS BRAHIM & QUESTION


14u: spel- en animatiedanmiddag
18u: optreden Brahim
20u30: optreden Question

Vanaf 14u is er opnieuw een spel- en animatienamiddag waarbij het Bruulpark wordt omgevormd tot een heus speeldorp met springkastelen, een speleobox, trampolines, en nog veel meer. Deze knotsgekke speelnamiddag wordt gevolgd door een optreden van Idool-finalist 2003, Brahim.

Na het optreden voor de kinderen, kunnen de ouders genieten van rocknummers met de Ronsese groep Question.

In de jaren ’70 richtte Peter Dhooge deze groep op die in het verleden het voorprogramma verzorgden van o.a. Arno, The Pebbles, The kids, Plastic Bertrand, The Kids, Jo Lemaire, enz.

VRIJDAG 12 JULI: COCO JR.

Coco Jr & friends zijn een multicultureel gezelschap met heel verschillende muzikale achtergronden. Een aanstekelijke mix van groovy reggae, funk, jazz en soul.

Cocojr’s ‘Bob Marley Salute’ staat voor een boeiende en toegankelijke introductie voor beginners en een frisse, nieuwe kijk op Marley’s repertoire voor kenners en fans.

VRIJDAG 10 AUGUSTUS: LES TRUTTES

Een overdonderende glamour- en glittershow! Get ready to disco… Basgitarist PH Morris is, anders dan zijn artiestennaam doet vermoeden...een Ronsenaar.

VRIJDAG 17 AUGUSTUS: SOFIE & SO FOUR

Of het nu als zangeres van het populaire Trinity was, of als solozangeres: Sofie(onze foto) schrijft al jarenlang mee Belgische muziekgeschiedenis. Haar optredens staan synoniem voor klasse en kwaliteit.

VRIJDAG 24 AUGUSTUS : BRUUL FOR SENIORS

LUC CAALS, NICOLE & HUGO en NO CRAP


15u optreden Luc Caals
18u optreden Nicole & Hugo
20u30 optreden No Crap

De senioren worden ook dit jaar verwend met een hele namiddag optredens. De namiddag gaat van start met humorist Luc Caals. Nadien is het meest bekende showpaar van Vlaanderen aan de beurt, Nicole & Hugo.

De dag wordt afgeloten met No Crap. Met een indrukwekkende playlist, zin voor perfectie en een hoop talenten, brengen ze een mix van hevige en vooral populaire rocksongs.

ZATERDAG 1 SEPTEMBER: RONSE OPSCENE

OVERDAG MUZIEK EN ANIMATIE ALOM.

'S AVONDS OP DE MARKT: STIJN MEURIS EN MONZA


Ook Jinx’ Curse, Nathalie Delattre, Larsson en Electric Ananas zijn van de partij.

(Alle vrijdagavondconcerten om 20u30).