01 oktober 2006

DE NIEUWE RONSENAAR (157)


RONSENAAR VOORTAAN ZONDER SPORTCOMPLEX

Laat je niet misleiden door onze schalkse titel. Sinds dit weekend kan de Ronsenaar alle sportcomplexen definitief van zich afschudden. De sporthal is open. De Ronsenaars kunnen vandaag kennismaken met een parel van een sporttempel.

Gigantische sportzaal. Overvloed aan ruimte voor alle denkbare sporten. Tot en met een indrukwekkende klimmuur. Ruime vergaderzalen en een schitterend ingerichte bar.

Dit is werkelijk een droom van een sporthal. Het hele weekend waren er dan ook (terecht) al zeer gesmaakte luisterrijke inhuldigingen en vieringen.

Gisterenavond was het de beurt aan Samoerai om van Gilbert Himpe de dik verdiende ere-voorzitter te maken van één van Ronse’s meest prestigieuze sportclubs. Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om alvast de tientallen bekers te verhuizen naar de nieuwe stek.

De Renaixance die we allen samen – ook met de Ronsenaars die de alarmbel luiden om wat fout gaat - betrachten, komt met deze sporthal aardig op kruissnelheid.

Niks dan lachende gezichten dan ook. Vol vertrouwen in de positieve toekomst van Ronse en de veerkracht van de nieuwe Ronsenaars.